Уређење Пословне зоне у Селу Варварин од изузетног значаја за развој општине

Радови на уређењу Пословне зоне у Селу Варварин увелико су току, изградња канализационе мреже је при крају, а оно што следи наредних дана је и асфалтирање улица Танаска Рајића и Југ Богданове. Приликом обиласка радова, председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић подсећа да радове финансира Министарство привреде, док општина финансира део трошкова који се односе на ПДВ.

Ово је један од најважнијих пројеката који се током 2021. године реализује у општини Варварин и ово је први пут да је ова поморавска општина учествовала на једном конкурсу Министарства привреде за уређење Пословне зоне, која је од изузетног значаја за темнићки крај, посебно због инвеститора који су изразили интересовање да улажу у овај крај.

“За нашу општину је од изузетног значаја да имамо један уређен простор, уређену Пословну зону, а како би тај простор понудили потенцијалним инвеститорима који су већ и упутили захтев и који су заинтересовани за улагање. Можемо да се похвалимо да сами радови теку изузетно задовољавајућом динамиком, квалитет радова је, такође, задовољавајући, на терену су и надзорни орган и екипе нашег ЈКП “Варварин”, као и екипе ЈП “Расвета Варварин” које контролишу радове”, истакла је председница општине приликом обиласка радова.

Радови се изводе и викендом и све тече по плану, средствима опредељеним за реализацију овог пројекта биће изграђено укупно 563 метара канализационе мреже у улици Танаска Рајића, а биће реконструисано и 844 метара коловозне конструкције у улицама Танаска Рајића и Југ Богдановој у Селу Варварин.

3.8 4 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x