Успех младих каратиста у Нишу

Млади каратисти, ученици Основне школе “Драги Макић” из Бошњана, на Првенству Србије у Нишу остварили су изузетан успех. Према речима директора школе у Бошњану Андрије Живадиновића, на овом Првенству учествовало је 7 младих каратиста који су кући донели чак 4 медаље.

“На Првенству Србије у каратеу, које је одржано у Нишу, наша ученица Нађа Петронијевић освојила је злато и постала првак Србије у борбама у својој категорији 11 година – I ниво, Сара Давидовић је у истој категорији била трећа, Хана Прељић освојила је бронзу у спарингу у категорији 9 година – I ниво, док је Давид Савић освојио сребро у категорији дечака 10 година – I ниво”, каже за Темнић.Инфо директор Живадиновић и додаје да су на овом Првенству учествовали и Алекса Милојевић, Круна Томашевић и Нина Јовановић, али они овом приликом нису успели да освоје неку од медаља.

Живадиновић наглашава да је конкуренција на Првенству Србије, на коме је учешће узело око 30 карате клубова са 550 такмичара, заиста била јака и да су право наступа имали само квалификовани такмичари са два квалификациона турнира.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x