Успешно саниран квар на магистралном цевоводу

Услед хаварије на магистралном цевоводу Ø600 која се десила 25. јануара 2023. године у реону атара Маскаре без воде су остали корисници на територији општине Ћићевац. Након извршене дефектаже – утврђивања врсте квара, екипе одржавања ЈКП “Водовод – Крушевац” у сарадњи са предузећем “Телекомуникација Блаце” су приступиле санацији хаварије.

“Екипе на терену су уложиле максималне напоре током јучерашњег дана до касних вечерњих сати како би се овај квар санирао у што краћем временском периоду и корисници добили воду. Радови на санацији хаварије успешно су завршени 25.01.2023. године у касним вечерњим сатима, а око поноћи је и пуштена вода у систем ка општини Ћићевац”, саопштено је из крушевачког Водовода.

Након санације квара и пуштања воде у систем, 26. јануара водоснабдевање је поново успостављено у свим местима која су остала без воде током јучерашњег дана, што значи да ЈКП “Водовод – Крушевац” наставља са нормалном испоруком воде за све кориснике на територији општине Ћићевац.

Све време прекида водоснабдевања кориснике на територији општине Ћићевац ЈКП “Водовод – Крушевац” је снабдевао водом за пиће путем статичних цистерни на датим локацијама по плану и договору са ЈКСП “Развитак” Ћићевац.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x