Варварински напредњаци осудили напад и упутили подршку председнику Вучићу

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) Варварин поручио је путем саопштења да снажно подржава председника Александра Вучића у спровођењу национално одговорне, државотворне политике мира, стабилности и напретка, оштро осудивши нападе и сцениране кампање које се под плаштом слободе говора воде против председника Републике.

“На тешком путу реформи, Александар Вучић има стваралачку петљу да се храбрим и одговорним корацима бори за одржив и стални напредак Србије. У најтежим условима, са наслеђеним проблемима, тежак рад и посвећеност на путу опоравка Србије и његова енергија, снага, воља и јасна визија обнављају и граде јаку, сигурну и богату Србију у којој живе задовољнији и остваренији људи”, кажу варварински напредњаци и додају да је Србија данас независна и суверена земља која јача своје одбрамбене капацитете, али истовремено политиком војне неутралности гради другачије и боље односе.

“Радећи и повезујући се градимо мостове и путеве између нас, стварамо нова радна места, доводимо инвестиције. Ова отворена, широка Србија на челу са Александром Вучићем је увек спремна на сарадњу и на далеко је позната по поштењу и марљивости”, стоји у саопштењу ОО СНС Варварин где се подсећа да на сваком скупу, пред хиљадама људи, народ и председник Александар Вучић у један глас, онај који се чује и поштује, шаљу поруку да се не делимо и да смо уједињени око заједничке борбе за будућност.

“Зашто га Ђилас, Јеремић и остали нападају? Одговор је једноставан: Доказ успеха Вучићеве политике су нове фабрике, мостови, километри путева… отклоњена макроекономска неравнотежа и стабилан финансијски сектор са повољном инвестиционим климом. Мрзе га и нападају јер проблеме, оне тешке и болне за друштво не гура под тепих, већ се без одлагања хвата у коштац са њима и решава их. А ви, грађани то препознајете и баш зато пружате безрезервну подршку и поверење. Боли их што се ревитализује здравствени сектор у који је у последњих пар година уложено више него у последњих пар деценија. Боли их подизање плата и пензија, улагање у просвету, војску. А та улагања нису резултат додатног задуживања већ здравих јавних финансија. И на крају, боли их што кад се спомене име Александра Вучића помисли се на све наведене резултате, а на помен њихових имена се буде ружна сећања на неуспеле приватизације, злоупотребе, корупцију и нечињење доброг Србији зарад личне користи и личног интереса”, закључује се у саопштењу Општинског одбора СНС Варварин.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
1 Comment
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
O majko moja
O majko moja
3 године раније

Ja ne verujem

1
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x