Васпитна група ПУ “Наша радост” у Карановцу почела са радом

Председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић обишла је нову васпитну групу Предшколске установе “Наша радост” у Карановцу која је од 1. септембра почела са радом и том приликом уручила тепих као личну донацију овој групи.

Васпитна група Предшколске установе “Наша радост”, чији програм похађа 17 малишана из Карановца, Горњег и Доњег Крчина, Мале Крушевице, Тољевца и Пајковца, смештена је у просторијама Дома културе у Карановцу, док је сам простор, који се састоји од учионице и купатила, прилагођен потребама малишана.

“Овде је укупно 17 малишана, што је јако похвално и лепо за видети и ја сам одлучила да их посетим и да их обрадујем једном личном донацијом, да их дарујем једним тепихом. Уједно сам овом приликом искористила да се упознам са њиховим потребама и проблемима са којима се сурећу, имају проблеме са фасадом, али све је то лако отклоњиво и трудићемо се у следећем периоду да омогућимо овим малишанима да имају квалитетне услове док похађају предшколску групу”, истакла је председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Подсетивши да ову предшколску групу похађају малишани из шест села Горњег Темнића, др Виолета Лутовац Ђурђевић оценила је да је рад ове групе добра вест и за породице најмлађих становника Горњег Темнића зато што не морају да иду у централну предшколску установу у Варварин, а и на тај начин им смањује и трошкове путовања, док је са друге стране лепо и видети да на овај начин село живи.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x