Велики успех трстеничких пилота на меморијалном КУП-у у Ваљеву

Аеро клуб Трстеник има дугу и богату традицију у спортској обуци пилота и кроз време до данашњих дана пилоти овог клуба постизали су изузетне резултате. Сваке године они учествују на три до четири организована аеро такмичења и враћају се са наградама.

Тако је било и овога пута на првом по реду одржаном меморијалном КУП-у, Аеро релију у част хероја пилота српског ваздухопловства потпуковника Миленка Павловића у Ваљеву.

“Задовољни смо оствареним резултатом, а наше две посаде освојиле су прво и друго место. Посада Унчанин – Сарић освојила је златну медаљу, а посада Тодоровић – Игњатовић сребрну медаљу у прецизном летењу. До сада смо били успешни и постизали добре резултате и тако ће бити и даље. Овом приликом честитам нашим такмичарима пилотима и желим им среће и успеха на наредним такмичењима”, рекао нам је Горан Бошковић, председник Аеро клуба Трстеник и ваздухопловни судија.

Задовољни су и пилоти победници, а награде су им уручили чланови породице пилота потпуковника Миленка Павловића, његова супруга Славица и син Немања.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x