Црвена Звезда је фаворит, али се Напредак не предаје

На конференцији за новинаре у ФК Напредак Зоран Милинковић, шеф Стручног штаба Чарапана, врло опширно је говорио о предстојећој утакмици са Црвеном Звездом у плеј – офу.

“Црвена Звезда је фаворит, то је јасно и не бих пуно причао о квалитету гостију, индивидуалном, тимском, њиховом буџету. Што се нас тиче, свестан сам да наши навијачи нису задовољни, али морам да их подсетим да смо остварили циљ, а када сам дошао у Напредак то је био пласман у плеј – оф и да се заустави једна лоша прича која би, да смо отишли у плеј – аут ко зна како резултирала. Од тренутка када смо обезбедили плеј – оф успели смо да детектујемо много проблема. Пред последњу утакмицу смо активирали катапулт систем. То је GPS праћење и имамо јасне мерљиве резултате, референтне вредности, које су нам много тога откриле. Подсећам јавност да претходни стручни штабови то нису користили, не знам због чега, али ми смо добили јасне одговоре зашто нам је форма оваква, зашто у овом периоду имамо и оволико повреда. Нећу износити детаље, пре свега јер поштујем клуб и град у који сам дошао. То су неке наше интимне ствари и остаће за добру анализу и за наук за неке следеће припреме и наредне акције. Мислим да је то јако важно и не могу да прихватим, ми чинимо све што можемо и носимо се са ситуацијом из дана у дан. Није лепо изгубити сваку утакмицу, али ми смо осми, па смо осми. Играмо против бољих, јачих, против екипа које имају већи буџет од нас. Две екипе се боре за титулу, три, до скоро четири се баш жестоко боре за четврто место, које води у Европу, али, има осам екипа које би врло радо замениле место са нама. Јесте у фокусу утакмица са Црвеном звездом, али желео сам да скренем пажњу на све ово, јер не могу да прихватим да је тренутно највише у фокусу стручни штаб и шта смо и како урадили. Нисам селектирао тим, нисам одрадио припреме. Ми ћемо, у сваком случају, јер то нам је дужност и обавеза, да изађемо и дамо максимум. Играмо против фаворита, али са жељом да се представимо у што бољем светлу. Сигурно је да ће момци који истрче на терен жестоко борити за сваку лопту. Имамо проблема, у току овог мини циклуса отпали су капитен Марјановић и Рашковић, да не набрајам старе повреде. Има и неких позитивних вести, Керкез се вратио, Кочић се прикључио, немамо проблема са картонима”, објаснио је шеф стручниг штаба Зоран Милинковић.

Утакмица са Црвеном Звездом је високоризична, па ће зато саобраћај у улицама око стадиона бити затворен већ у 15 часова. Улаз на северну трибину за навијаче је бесплатан, а карте се могу преузети данас (петак) до 18 часова и сутра од 10 до 18, када почиње и продаја улазница за остале трибине. Цене су: југ – 400, исток – 500, запад 1 – 600 и запад 2 – 700 динара, као и у претходних 10 година. Због високог ризика, јер свака карта је и полиса осигурања и деца морају имати улазнице.

Симпатизерима Црвене Звезде ће бити омогућен улазак на јужну, или источну трибину.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x