VI “Дан обредног хлеба” 3. децембра у Варварину

У оквиру Новогодишњег базара, Општина Варварин организује “Дан обредног хлеба” у суботу, 3. децембра 2022. године, у Хали спортова Спортског центра “Темнић” у Варварину, са почетком од 16:00 часова, па је тим поводом упућен позив свим заинтересованим појединцима, као и удружењима, да узму учешће у овој манифестацији.

У оквиру 6. по реду “Дана обредног хлеба” биће обављено сечење славског колача, уз изложбу обредних хлебова и такмичарски део где ће бити биран најлепши славски колач, али и уз богат културно – уметнички програм, изложбу новогодишњих и божићних украса.

Учесници ће тог дана имати прилику и да на штандовима у Хали спортова изложе своје ручне радове, представе старе занате, изложе вина, ракије и домаће сокове, новогодишње и божићне декорације, цветне аранжмане, али и различите прехрамбене посластице и пецива.

Ова манифестација се у Варварину организује од 2015. године, у почетку у простору Општинске библиотеке Варварин, али током година, због развоја и већег интересовања излагача и посетилаца, премештена је у Спортском центру “Темнић”.

5 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x