Владан Гашић нови председник Фудбалског савеза Расинског округа

Фудбалски савез Расинског округа (ФСРО) добио је вечерас новог председника, младог и перспективног председника крушевачког прволигаша Трајала Владана Гашића који је на кормилу овог највећег српског фудбалског округа заменио легендарног члана звездине шампионске генерације из Барија Драгишу Бинића, а који је у два претходна мандата обављао ову дужност.

Од присутних 20 од укупно 21 делегата ФСРО сви су вечерас у Белој сали Културног центра Крушевац, на предлог председника кандидационе комисије Небојше Поповића, подигли зелени картон на коме је писало ЗА па је тиме Владан Гашић једногласно изабран за председника ФСРО у наредне 4 године.

Како то правила доброг понашања налажу, Владан Гашић се најпре захвалио делегатима на избору истакавши да ће радити за добробит целог фудбалског округа, а посебно на изградњи инфраструктуре која је запостављена. У складу са овим посебно је истакао два објекта који ће се градити у наредном периоду, стадион Борца из Бивоља, који ће бити веома савремен са рефлекторима, као и стадион Јединства из Малог Головода, који ће добити трибине и терен са вештачком травом, а уклопиће се и у ново крушевачко насеље “Аеродром”.

Потом је у складу са Статутом ФСРО председник Владан Гашић предложио нови Извршни одбор савеза од 11 чланова и то: Владан Гашић, др Владан Младеновић, Душан Лазић, Владица Прибановић, Драган Јовановић, Жарко Анђелковић, Иван Митић, Бојан Миладиновић, Далибор Јанић, Милан Николић и Предраг Вукићевић. Овај предлог, као и предлог да Владан Гашић и Драгиша Бинић буду чланови Скупштине региона источне Србије, усвојен је једногласно.

На крају Скупштине, пошто под тачком текућа питања није било занимљивости, делегати су се разишли у уверењу да за фудбал у Расинском округу наилазе добра времена.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x