Драган Јовановић поново председник ФСО Варварин

У угледном бачинском ресторану “Палма”, власника Славољуба Пешића, одржана је изборна Скупштина Фудбалског савеза општине Варварин (ФСО) на којој су спроведене изборне активности по програму избора у Фудбалском савезу Србије (ФСС) који су сазвани на велико изненађење свих и са веома кратким роковима за спровођење избора.

Делегати Скупштине из Ћићевца

На почетку седнице чланови Скупштине одали су минутом ћутања пошту преминулом фудбалеру ФК Јухор Стефану Тодоровићу, трагично преминулом на пријатељској утакмици Слога (Ћићевац) – Јухор (Обреж).

Скупштина је усвојила предлог за радна тела, а потом усвојила и извештај о раду председника ФСО Драгана Јовановића одајући му признање за досадашњи рад. Потом је кандидациона комисија предложила да се Драган Јовановић поново изабере за председника ФСО Варварин, да би делегати ФСО овај предлог јединствено акламацијом прихватили.

Потом је Драган Јовановић, иначе угледни економиста и директор банке Поштанске штедионице, захвалио на избору и говорио о наредним задацима и препрекама које на том путу стоје.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x