Заказана 24. седница Скупштине општине Варварин, на дневном реду 14 тачака

Председник Скупштине општине Варварин Војкан Павић заказао је 24. редовну седницу локалног парламента у овом сазиву за понедељак, 6. март. Пред одборницима локалног парламента наћи ће се 14. тачака, а разматраће Извештај о раду председника општине и Општинског већа за 2022. годину.

На дневном реду наћи ће се и предлог Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације за регулацију улице према цркви и гробљу у Суваји, предлог Одлуке о изради Плана детаљне регулације за изградњу постројења за пречишћавање отпадних вода у Варварину, али и предлог Одлуке о изради Плана детаљне регулације ветропарка “Избеница”.

На седници локалног парламента, првој у овој години, одборници ће разматрати и Извештај о раду и финансијски извештај за 2022. годину Општинске библиотеке Варварин, План и програм рада за 2023. годину Центра за социјални рад за општине Варварин и Ћићевац. На дневном реду наћи ће се и Извештај о раду Општинског штаба за ванредне ситуације за 2022. годину и План рада за 2023. годину.

У наставку седнице наћи ће се и Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈП “Расвета Варварин” за период 1. јануар  31. децембар 2022. године и Решење о исправци техничке грешке у Одлуци о усвајању Локалног акционог плана запошљавања за 2022. годину, али и предлог Одлуке о усвајању измена и допуна Локалног акционог плана запошљавања за 2022 – 2023. годину и предлог Одлуке о стављању ван снаге Одлуке о давању на коришћење пословних просторија у власништву општине.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x