Заказана II седница Скупштине општине Варварин, пред одборницима 12 тачака дневног реда

Председник Скупштине општине Варварин проф. Саша Живадиновић заказао је за среду, 13. март, са почетком од 12 часова, другу седницу локалног парламента у овом сазиву. На дневном реду друге седнице пред одборницима ће се наћи 12 тачака, а након потврђивања мандата новим одборницима, следи и избор чланова радних тела Скупштине општине Варварин.

На дневном реду је и Одлука о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије Завршног рачуна буџета општине Варварин за 2023. годину, као и Решење о утврђивању економске цене програма васпитања и образовања у Предшколској установи “Наша радост” за 2024. годину.

Одборници ће разматрати и предлог Решења о измени Решења о образовању Комисије за прибављање и отуђење непокретности у јавној својини, као и План и програм Центра за социјални рад за општине Варварин и Ћићевац за 2024. годину, Извештај о раду Општинске библиотеке Варварин за 2023. годину и Финансијски извештај Предшколске установе “Наша радост” за прошлу годину.

Пред одборницима варваринског парламента наћи ће се и Извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања јавних предузећа за период од 1. јануара до 31. децембра 2023. године.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x