Одржана 12. седница Скупштине општине Варварин

На 12. по реду седници Скупштине општине Варварин у овом сазиву пред одборницима локалног парламента нашло се 18. тачака, а након усвајања дневног реда потврђене су оставке на место одборника Андрији Живадиновићу и Љубиши Сврзићу који су се на овај чин одлучили из личних разлога.

Одборници су на 12. седници усвојили предлог Одлуке о држању и заштити домаћих животиња на територији општине Варварин, а донета је и Одлука о условима за наткривање тротоара и коришћењу јавне површине испред пословних објеката.

Образовани су и Савет за здравље општине Варварин, као и Комисија за родну равноправност, а усвојен је и предлог Одлуке о приступању изради Локалног плана управљања отпадом за период 2021. – 2031.

Усвојени су и Извештаји о раду и финансијском пословању јавних предузећа, а одборници су обавештени и да је извршење буџета општине Варварин за првих шест месеци 2021. године 82%.

Одборници су усвојили и Извештај о раду Предшколске установе “Наша радост”, а донето је и решење о давању сагласности вртићу за већи број уписане деце по васпитним групама.

5 1 оцена
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x