Још једно у низу признања фабрици ППТ “Наменска”

У последње време на пословној сцени фабрика ППТ “Наменска” из Трстеника бележи изузетне резултате у области српске војне индустрије. Генерална директорка Анђелка Атансковић са својим менанџментом тим поводом добила је бројна признања. У организацији “Mass Media International” фабрика “Наменске” добила је престижну награду “Бизнис партнер 2018”, као најбољи бизнис партнер-сарадник у Региону и шире.

“Ми смо заиста били изненађени када смо добили обавештење да смо од стране комисије “Mass Media International” проглашени за најбољег бизнис партнера. Ја се са својим тимом трудим да нам пословни резултати буду још бољи и да нешто када обећамо и урадимо, на томе увек инсистирам са тимом. То је министар одбране препознао и упутио писмо подршке и честитку за изузетне успехе које смо до сада постигли што нас, наравно, још више обавезује да улажемо у нове пројекте и наставимо тренд савременог система наше одбрамбене индустрије”, истакла је Анђелка Атанасковић.

Министар одбране у Влади Републике Србије Александар Вулин похвалио је рад генералне директорке и менанџмент тима и пожелео нове успехе у наредном периоду.

“Јавило нам се више заинтересованих који желе да улажу у нашу фабрику, међутим ми ћемо решавати у разговорима са Министарством одбране и када добијемо њихово одобрење крећемо у нове реализације. Ја бих се овом приликом захвалила на признању, односно награди коју смо добили, као и на свој досадашњој подршци и помоћи коју смо добијали од председника Александра Вучића, помогао нам је и Братислав Гашић, као и надлежни у Влади и Министарству одбране Републике Србије”, каже на крају генерална директорка ППТ “Наменска” Анђелка Атанасковић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x