Последње припреме у ППТ “Наменска” за прославу јубилеја

Једна од најважнијих фабрика српске Наменске индустрије, ППТ “Наменска”, 23. марта ове године обележиће 69 година успешног рада и постојања. Припреме за обележавање овог значајног датума су у току, а при крају су и радови на реконструкцији некадашње Хале ваздухопловства која ће свечано бити пуштена у рад. У овој фабрици се увелико ради минобацачки програм, а у сарадњи са СДПР-ом освојена је производња ручног бацача граната.

“Са прославом нашег дана фабрике и вредног јубилеја крећемо дан раније, омогућили смо грађанима да дођу и посете наше производне погоне, нека виде шта и како радимо. Предвидели смо и награде за најбоље раднике који су дали свој максимални допринос и допринели целокупном резултату пословања”, истиче генерална директорка Анђелка Атанасковић.

Она очекује да ће на Дан фабрике, 23. марта, бити присутан већи број званица, доћи ће и министар одбране са својим сарадницима, а биће доста и страних гостију са којима ППТ “Наменска” дуже времена успешно сарађује и који су заслужни за пословни успех овог преузећа.

“До прославе биће детаљно сређена Хала бившег ваздухопловства која је 25 година била празна и чији је кров прокишњавао, реконструисаћемо и под Хале, а онда ћемо у тај простор поставити нове машине и наравно запослићемо одређен број нових радника”, наглашава Атанасковић изразивши жељу да ППТ “Наменска” у наредном периоду постигне још боље пословне резултате.

Ново пословодно руководство, на челу са генералном директорком, направило је изузетне резултате које је недавно похвалио и председник Србије Александар Вучић. Ова узорна фабрика остварила је приход већи од 140 милиона евра што је заиста одличан пословни резултат.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x