Министар Вулин: Борба са сивом економијом је борба за бољу будућност наших грађана

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је приликом посете Крушевцу да ће полиција наставити посвећено да ради на сузбијању свих облика криминалитета, посебно оних кривичних дела која за последицу имају пљачку државног буџета.

Министар Вулин, који је са начелником и руководиоцима Полицијске управе у Крушевцу разговарао о оствареним резултатима и приоритетима рада полиције у наредном периоду, истакао је да свака прокријумчарена паклица цигарета значи мање новца за школе, болнице, путеве.

“Полицијска управа у Крушевцу остварила је добре резултате и током прошле године запленила више од 25.500 паклица цигарета без акцизне маркице и око 750 килограма резаног дувана. Борба са сивом економијом је борба за бољу будућност наших грађана, за нове инвестиције и развој наше земље”, рекао је министар Вулин.

Министар се осврнуо и на безбедност саобраћаја на подручју које покрива ова управа, посебно имајући у виду предстојеће празнике и чињеницу да се ова управа налази на путу ка Копаонику.

“Саобраћајна полиција током предстојећих празника обављаће појачану контролу саобраћаја на путевима. Апелујем на све возаче да буду одговорни према себи и другима, прилагоде брзину условима пута, поштују ограничења и саобраћајне прописе. Само одговорном вожњом можемо да спречимо трагедије и сачувамо своје животе и животе других”, истакао је министар Вулин.

Министар је најавио нова улагања у побољшање услова рада полицијских службеника у Крушевцу и поручио да ће Министарство учинити све да полиција буде опремљена и заштићена, али исто тако да очекује максимално ангажовање свих припадника полиције на очувању стабилности и безбедности државе и грађана.

На почетку посете Полицијској управи у Крушевцу, министар Вулин положио је цвеће на спомен-обележје страдалим припадницима ове управе.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1338 + 4 = 1342

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x