Музички догађај светских размера одржан у Врњачкој Бањи

Управо завршени “Хајнекен Лавфест” у лепотици континенталног туризма Врњачкој Бањи у тродневном термину окупио је више од 100.000 људи из целог света. Фестивал су посетили млади из више од 36 земаља, док се на пет постављених бина ове године нашло преко 200 извођача.

Нова бина 99 изазвала је највеће изненађење јер је пружила потпуно ново фестивалско искуство, а уређење њене локације и сценографија засенили су сва претходна издања фестивала. Познате светске звезде Мацео Плекс, Луциано Локо Дике, Матадор, Карл Крејг, Мејл Грејб, одушевљени су локацијом, али и Врњачком Бањо, малим местом са великим бројем значајних догађања током целе године.

Последње фестивалске ноћи публику је, поред осталих извођача, својим наступом загрејао Мацео Плекс, а наступили су и Марко Милосављевић и Дејан Милићевић, затим легендарни наступ америчких музичких асова Џејми, Алтон Милера и Џоа Клосера. Последња фестивалска ноћ обележена је панк музиком и наступима група Попечитељи и КБО, као наступом легендарних Гоблина.

На крају треба рећи да је фестивал оправдао очекивања, обиловао је изненађењима и музиком за памћење, а мишљење деле како учесници тако и бројни посетиоци “Хајнекен Лавфеста” у Врњачкој Бањи.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1338 + 4 = 1342

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x