Нови случај корона вируса у општини Варварин, укупно 18 заражених

На територији Расинског округа у последња 24 часа регистровано је 29 нових случајева заразе корона вирусом, тако да је до данас званично потврђено присуство болести COVID-19 код 190 особа. У Варварину је забележен још један нови случај заразе, па је у Темнићу до сад заражено 18 особа.

Највећи број оболелих особа је са територије града Крушевца и према подацима градског Завода за јавно здравље износи 152, у Варварину је присуство овог вируса потврђено код 18 особа, док је и у Ћићевцу забележен још један случај и до данас је у овој општини заражено 8 људи.

У осталим општинама Расинског округа нема нових случајева заразе коронавирусом, у Александровцу вирусом COVID-19 заражено је 6 људи, у Трстенику 4, а у општини Брус 2.

На жалост, од последица изазваних овим вирусом, на територији Округа преминуло је укупно 18 особа, 14 мушкараца и 4 жена. Највише преминулих је са територије града Крушевца, 11 људи, у општини Варварин забележено је 6 смртних случајева, а преминула је и једна особа из општине Ћићевац.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x