Одржана 15. по реду хуманитарна аукција васкршњих јаја

У Дому културе у Трстенику, уз стриктно поштовање епидемиолошких мера због присуства корона вируса, одржана је 15. по реду хуманитарна аукција васкршњих јаја. Продајом свих 39 изложених експоната фарбаних јаја, од исто толико аутора уметника, прикупљено је укупно 333.000,00 динара који ће бити усмерени за лечење троје болесне деце.

Организатори су били Туристичка организација општине Трстеник, Центар за социјални рад и Народни универзитет у Трстенику.

“С обзиром да прошле године аукција није била одржана због пандемије COVID-19, задовољство ми је да се овога пута одазвао већи број донатора, а поред општине Трстеник били су ту ППТ “Наменска”, затим ППТ “ТМО”, Јавна предузећа, РТВ Трстеник и друге фирме и појединци. Свима се захваљујем у име организатора на учешћу и хуманом донаторству. Драго нам је да су у овом хуманом чину учествовали и ученици Основне музичке школе “Корнелије Станковић” из Трстеника којима се исто тако захваљујем на учешћу”, поручио је директор Туристичке организације Трстеник Владимир Јевтић.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x