Отварањем ребрендираног “Шкода” центра у Кошевима, обележен јубилеј аутокуће “Интерауто”

Јуче је аутокућа “Интерауто” из Чачка уприличила свечаност поводом јубилеја – 25 година постојања и рада. Тим поводом, отворен је ребрендиран “Шкода” центар за продају и сервисирање возила у Кошевима, а осим менаџмента компаније, прослави су присуствовали градоначелник Крушевца Драги Несторовић, привредници, директори јавних и приватних предузећа, пословни партнери, сарадници и бројне друге званице.

“Интерауто” је отпочео са радом у Крушевцу још 1992. године, а први салон је отворен шест година касније. Једина је аутокућа у овом делу Србије. Заступник за Шкоду постаје још у тренутку када она почиње да осваја српско тржиште. Ових дана завршена је велика инвестиција на проширењу салонског и сервисног простора, уређењу отвореног простора и ребрендирању по најновијим стандардима шкоде.

“Интерауто” је и друштвено – одговорна фирма која је често и кроз донације показивала висок степен пословности и препознавање социјалних потреба. Има своје продајно – сервисне салоне и у Чачку и Ћуприји, а у плану је и изградња новог пословног комплекса у Београду. Запошљава око 30-ак радника.

Присутним гостима на свечаности су се обратили директор новог пословног центра у Кошевима Ђорђе Радичевић, бренд менаџер Слободан Спасић, као и директор продаје за централну и југосточну Европу компаније Шкода Павел Шолц.

На отварању салона  је говорио и градоначелник Крушевца Драги Несторовић који је похвалио још једну инвестицију у нашем граду, у прилог добром пословном амбијенту који се континуирано изграђује, а као знак наставка успешне сарадње, власник компаније “Интерауто” Милија Костић поклонио је Граду Крушевцу путничко доставно возило.

Редизајнирани и нови модели аутомобила марке “Шкода” по највишим техничким и естетским стандардима, изложени у салону у Кошевима, очекују нове купце како би се реализовао слоган поводом јубилеја, али и девиза пословне политике фирме – “У ПОКРЕТУ”.

Извор: крушевац.рс

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1338 + 4 = 1342

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x