Предшколска установа “Наша радост” обележила свој дан

Приредбом под називом “Љубав нам је потребна” у Великој сали Општинске библиотеке Варварин прослављен је 14. октобар, Дан Предшколске установе “Наша радост” и 37 годишњица постојања ове установе.

Присутне је поздравила директорка “Наше радости” Драгана Савић истакавши да је вртић од 1982. године до данас знатно повећао капацитете тако да у овом тренутку у оквиру установе расте 400 малишана различитих узраста, за које је вртић друга кућа.

“Наша установа окупља оно што је највредније и најбоље које свако друштво треба да има, децу најмлађег узраста, носиоце свих вредности, мотив за стварање и напредовање. Почев од давне 1982. године, када је установа реализовала рад у четири васпитне групе у матичној установи и пет група на терену, данас је она богатија, пре свега, у знаку повећања капацитета и обухвата деце”, поручила је директорка Савић нагласивши да су основна начела и правила “Наше радости” нега, брига, васпитање, а пре свега хумани и сараднички односи.

“Резултат свега јесте напредовање установе у свим сегментима рада, проширењу капацитета, бољом опремљеношћу радних и кровних просторија, осмишљеним и оствареним пројектима у оквиру различит Министарстава. Носиоци и реализатори свих постигнућа јесу пре свега чланови колектива ПУ “Наша радост”, локална самоуправа, родитељи, деца и сви људи добре воље и великог срца”, навела је директорка Драгана Савић.

Поводом Дана установе додељене су и јубиларне награде радницима “Наше радости” и то васпитачу Гордани Чапаковић за 35 година рада, економу Радету Јаковљевићу за 30 година рада, Слађани Пековић, Снежани Јовановић, Снежани Видојковић, Наташи Митровић и Снежани Марковић за 20 година рада, Весни Милутоновић за 10 година рада и хигијеничару Зорици Деветаковић, такође за 10 година рада у ПУ “Наша радост”.

Обележавању Дана ПУ “Наша радост” присуствовали су председник општине Варварин Војкан Павић, народна посланица у НСРС др Виолета Лутовац Ђурђевић, заменица председника општине Виолета Чолаковић, председник Скупштине проф. Драгољуб Станојевић, његов заменик проф. Братислав Ташић, начелница Општинске управе Гордана Петровић, помоћници председника општине Јелена Весић и Дејан Милановић, као и директори јавних предузећа и установа са територије општине Варварин.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x