Улична акција у Ћићевцу у оквиру пројекта”ОснаЖЕНЕ предузетнице” 8. марта

Поводом Међународног дана жена, а у оквиру пројекта “ОснаЖЕНЕ предузетнице”, који Савет за родну равноправност општине Ћићевац реализује уз подршку Владе Швајцарске и Владе Републике Србије у оквиру програма “Swiss PRO”, у понедељак, 8. марта 2021. године, са почетком у 16:00 часова, биће одржана улична акција у центру Ћићевца.

Како се наводи у саопштењу Савета за родну равноправност општине Ћићевац, ова улична акција јесте прва активност шестомесечног пројекта који ће се у наредним месецима реализовати у општини Ћићевац, са циљем подстицања и развоја женског предузетништва и унапређења економске независности жена у овој општини.

“Акција се симболично одржава на Међународни дан жена са жељом да овај празник обележимо у знаку женског предузетништва и економске независности жена, да суграђанкама представимо активности нашег пројекта и позовемо их на сарадњу јер: “Имамо план да остваре свој сан”!”, стоји у саопштењу.

Пројекат “ОснаЖЕНЕ предузетнице” реализује се у оквиру програма “Подршка Владе Швајцарске развоју општина кроз унапређење доброг управљања и социјалне укључености – Swiss PRO”, који подржава Влада Швајцарска у сарадњи са Владом Републике Србије, а спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) у партнерству са Сталном конференцијом градова и општина (СКГО).

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x