Заказана IV седница Скупштине општине Варварин, на дневном реду 11 тачака

Председник Скупштине општине Варварин проф. Саша Живадиновић заказао је за понедељак, 24. јун, IV по реду седницу локалног парламента у овом сазиву, на чијем дневном реду ће се наћи 11 тачака. Након потврђивања мандата одборнику Скупштине општине Варварин, одборници ће разматрати предлог Одлуке о завршном рачуну буџета општине Варварин за 2023. годину, али и предлог Одлуке о пријављивању и управљању приватним интересима јавних функционера у поступку доношења општих аката.

У наставку седнице пред одборницима ће се наћи и предлози Решења о прибављању непокретности у јавну својину општине Варварин непосредном погодбом, за две парцеле у Тољевцу и Доњем Катуну, али и предлог Решења о разрешењу и именовању чланова Школског одбора Средње школе Варварин. Одборници варваринског парламента одлучиваће и о давању сагласности на Одлуку о промени цена комуналних услуга ЈКП “Варварин”, о Програму радова на изградњи, реконструкцији, одржавању и заштити општинских путева, улица и некатегорисаних путева на територији општине Варварин за 2024. годину.

На дневном реду налазе се и Финансијски извештаји ЈКП “Варварин” и ЈП “Расвета Варварин” за 2023. годину, са Извештајем независног ревизора о ревизији финансијских извештаја.

3 2 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

1 Коментар
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Drazen
Drazen
29 дани раније

Последњи пут изменио 29 дани раније корисник Drazen
1
0
Ваш коментар на ову вест?x