28 година СПС-а у Варварину; Варварински социјалисти модел за целу Србију, млади су окосница СПС-а

Општински одбор Социјалистичке партије Србије (СПС) у Варварину, свечаном прославом на базенима СТЦ “Темнић” којој је присуствовало преко 400 социјалиста и њихових гостију, као и целокупно општинско руководство, обележио је 28 година рада и постојања.

Потпредседник ове партије проф. др Предраг Ј. Марковић истакао је да у Србији нема боље организоване прославе партијског рођендана и нагласио да му је право задовољство доћи у Варварин.

“Толико је лепо доћи у Варварин и видети како људи искрено воле своју партију, како се радују том догађају, како се лепо проведу. Стварно једна изузетна организација, модел за целу Србију”, оценио је проф. др Марковић.

Општински одбор варваринских социјалиста већ 28 година воде људи који су одабрани у својој средини и који доносе мудре одлуке, док је од тих 28 година већ 22 на челу одбора угледни професор Драгољуб Станојевић, актуелни председник Скупштине општине и дугогодишњи директор Средње школе Варварин, чија се визија остварује па се тако на Средњој школи Варварин однедавно ради на изградњи новог спрата.

Председник Окружног одбора СПС за Расински округ Синиша Максимовић обративши се окупљенима истакао је да је ова прослава права прилика за договор шта је то што треба урадити у наредном периоду да СПС у Варварину и у Србији буде још јачи, али да је и тренутак да се подсетимо шта је у протеклих 28 година урађено и варваринским социјалистима пожелео још бољи резултат на неким наредним изборима

“Ми смо државу водили у најтежем периоду од како Србија постоји. Били смо оковани свим могућим санкцијама које могу да буду уведене против једне мале и слободољубиве земље, били смо бомбардовани неправедно, али је српски народ то све стојички издржао, сада смо ушли у један нови период и надамо се да се више никада и нигде ни једној земљи неће поновити оно што је нас задесило”, поручио је Максимовић.

Поздравивши у име Општинског одбора окупљене социјалисте и њихове госте, председник варваринских социјалиста проф. Драгољуб Станојевић изразио је задовољство што је на прослави годишњице СПС-а био присутан велики број младих.

“Мени је драго да је међу нама оволико младих људи који, заједно са нама искуснијим и старијим, чине окосницу Социјалистичке партије Србије и сви ћемо се ми држати оног што су основни принципи наше партије”, рекао је проф. Станојевић и нагласио да му је циљ да СПС, заједно са коалиционим партнером Српском напредном странком, буде јача и да заједнички воде Србију на прави начин и у корист свих грађана.

Поред великог броја чланова, 28-ом рођендану СПС-а у Варварину присуствовали су и председник општине Варварин Војкан Павић, заменица председника Виолета Чолаковић, дугогодишњи функционер СПС-а Зоран Баки Анђелковић, председници Градских и Општинских одбора из Расинског округа Владимир Тасић (Крушевац), Радомир Милуновић (Трстеник), Живота Цветковић (Александровац), Боривоје Видојковић (Ћићевац), председница ОО СНС др Виолета Лутовац – Ђурђевић, члан Извршног одбора СНС Ненад Дејановић, председник ОО ПУПС Дојчин Илић, као и директори јавних предузећа и установа у Варварину, председници Савета месних заједница и чланови Општинског већа.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x