“50 нијанси – мрачније” и “Ричард рода” на репертоару варваринског биоскопа

У уторак, 07. марта, на репертоару варваринског биоскопа наћи ће се две пројекције и то анимирани филм “Ричард рода”, у 3Д техници, чија пројекција је заказана за 18 часова и филмско остварење “50 нијанси – мрачније” са почетком од 20:00.

18:00: Врабац Ричард, сироче ког су од рођења одгајале роде, верује да је један од њих. Али кад дође време за миграцију, његова породица рода мора да му открије прави идентитет и да га остави у шуми, јер не би преживео путовање до Африке. Одлучан у томе да докаже да је он ипак рода, Ричард ће кренути сам на југ, али ће му се придружити ексцентрична сова с измишљеним пријатељем и нарцисоидни папагај, диско-певач.

На овом епском путовању, они ће набасати на бројне препреке, попут смртоносних шишмиша, голубова који су зависници од интернета, врана мафијаша и громогласног џамбо џета. Кад коначно стигну у Африку, Ричард ће морати да спаси свог брата роду из канџи чудовишног медоједног јазавца. Најмања рода ће морати да научи да посматра себе као највећег врапца како би ослободила свој прави потенцијал и поново се ујединила са својом породицом.

20:00: Џејми Дорнан и Дакота Џонсон се враћају као Кристијан Греј и Анастазија Стил у “Педесет нијанси – Мрачније”, другом наставку светског бестселера и феномена “Педесет нијанси”. После великог хита из 2015-те, који је зарадио преко 560 милиона долара широм света, нови наставак стигао је за Дан заљубљених и позива Вас да се препустите нечем за нијансу мрачнијем.

Кад повређени Кристијан Греј покуша да намами опрезну Ану Стил поново у свој живот, она ће захтевати нови договор пре него што му пружи другу шансу. Док њих двоје покушавају да изграде поверење и стабилност, мрачне фигуре из Кристијанове прошлости почињу да круже око овог пара, одлучне у томе да униште њихове планове за заједничку будућност.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x