“Педесет нијанси: Ослобођени” и анимирани филм “Коко” на репертоару биоскопа Варварин

У четвртак, 08. фебруара 2018. године, љубитељи седме уметности моћи ће у биоскопу Варварин да одгледају два нова филмска остварења и то у терминима од 16:00, 18:00 и 20:00 часова.

Први на на програму биоскопа Варварин наћи ће се анимирани филм “Коко” у 3Д техници, чије пројекције су заказане у терминима од 16:00 и 18:00 часова, док је претпремијерна пројекција филма “Педесет нијанси: Ослобођени” заказана за 20:00 часова.

Анимирани филм “Коко” у 3Д:

Упркос деценијској забрани музике у његовој породици, Мигел сања да постане успешни музичар попут његовог идола, Ернеста де ла Круза. У очајничким настојањима да докаже свој таленат, Мигел ће се наћи у задивљујућој и шареној Земљи мртвих услед низа мистериозних догађаја. Успут ће упознати шармантног преваранта и заједно ће кренути на узбудљиво путовање не би ли сазнали праву истину која стоји иза Мигелове породичне историје.

“Педесет нијанси: Ослобођени”:

Џејми Дорнан и Дакота Џонсон се враћају као Кристијан Греј и Анастазија Стил у “Педесет нијанси: Ослобођени”, трећем наставку светског бестселера и феномена “Педесет нијанси”.

После огромног успеха филмова из 2015. и 2017. године, који су зарадили преко 950 милиона долара широм света, нови наставак стиже пред Дан заљубљених 2018. године! “Педесет нијанси: Ослобођени” режира Џејмс Фоли, редитељ другог наставка. Сценарио и овога пута поново потписује Наил Леонард, а заснован је на светском бестселеру списатељице Е Л Џејмс.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x