ФК Варварин славио против Читлука

Пред бројном публиком на Градском стадиону, у првом мечу пред домаћом публиком, ФК Варварин славио је у другом колу Прве расинске окружне лиге над гостујућом екипом из Читлука са 3:1 (2:0), док је ФК Младост из Доњег Катуна поражен у Горњем Рибнику од домаћег Рибника са 1:0.

“Баскијци” су од самог старта утакмице кренули борбено и током целог првог полувремена држали игру под контролом. У 5. минуту игре шансу из слободног ударца није искористио доскорашњи првотимац Темнића 1924 Милош Петковић, док је после одличног напада Варваринаца у 10. минуту Аксентијевић оборен у шеснаестерцу гостију, али судија ипак не показује на белу тачку. Два минута касније покушали су гости да угрозе гол домаћих када је Живолићев напад одлично зауставила одбрана домаћег тима.

У 20. минуту игре, после одличне акције, Данијел Михајловић постиже погодак за вођство домаћих. Десетак минута касније Коларевић долази до одличне прилике, међутим лопта одлази изнад гола. Играо се 34. минут меча кад је Милош Петковић са неких тридесетак метара упутио неодбрањив ударац према голу екипе из Читлука и удвостручио вођство свом тиму.

До краја полувремена публика је могла видети још пар одличних шанси, прво шутира Душан Коларевић чији ударац голман Читлука Алексић једва успева да заустави, а затим и Далибор Симоновић упућује лопту према голу гостију, али лопта ипак не улази у мрежу.

Првих пар минута другог полувремена играло се по средини терена, тек у 52. минуту игре Никола Миленовић долази до одличне прилике, која није резултирала поготком. Пар минута касније поново добра прилика за Миленовића, али је овог пута Алексић био сигуран и ухватио лопту.

Ипак, у 65. минуту Никола Миленовић се уписује у листу стрелаца и повећава предност Варваринаца на 3:0. Млади фудбалер Јован Милутиновић имао је добру прилику да повећа предност домаћих, али одбрана гостију зауставља овај напад. У 79. минуту гости ипак долазе до гола, Немања Нешић успева да се пробије кроз одбрану домаћих и постиже погодак за резултат којим је и завршен овај меч, 3:1.

У трећем колу Прве расинске окружне лиге ФК Варварин гостује екипи Пољопривредника из Почековине, док у Доњем Катуну домаћој Младости у госте долази екипа Доњег Копаоника из Разбојне.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x