Академија струковних студија “Шумадија” уписује нове студенте

Председница општине Трстеник Милена Турк посетила је Академију струковних студија “Шумадија”, одсек у Трстенику и том приликом са руководством и професорима ове високошколске установе разговарала је о сарадњи у наредном периоду, о плановима, као и проблемима са којима се у Академији суочавају.

“Разговарали смо о упису студената за наредну школску годину, ове године Високу техничку машинску школу струковних студија моћи ће да упише 85 студената који ће се финансирати из буџета општине Трстеник, као и 95 самофинансирајућих студената. Приликом разговора проф. др Горан Миодраговић, руководилац одсека Трстеник Академије струковних студија “Шумадија”, рекао нам је да ће се пријемни испит полагати почетком јула месеца ове године”, истакла је председница Милена Турк.

Приликом полагања пријемног испита, као и до сада, поштоваће се епидемиолошке мере, а председница трстеничке општине Милена Турк нагласила је посебно да је презадовољна посетом и најавила да ће локална самоуправа подржати и помоћи планиране активности ове високошколске установе.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x