Ана Брнабић приликом посете Трстенику оценила да се највише улагало у будућност ове општине

У оквиру предизборне кампање за ванредне парламентарне и локалне изборе, председница Владе Републике Србије и потпредседница Главног одбора Српске напредне странке (СНС) Ана Брнабић посетила је Трстеник. Била је изненађена колико је последњих година урађено у овом граду и целој општини и да је то добар сигнал за Трстеник и тај део Србије. После разговора са грађанима Трстеника на Зеленој пијаци и у граду, посетила је и Општински одбор СНС Трстеник, где је у просторијама ове странке дочекао велики број чланова странке и симпатизера.

“Хвала вам што сте активни и што сте ме дочекали у великом броју. Драго ми је што сам овде у Трстенику и желим да поручим грађанима ваше општине да изађу на изборе јер Србија и Трстеник не смеју да стану. Наша листа је једини гарант тога и наставка даљег развоја наше државе и ми ових дана обилазимо Србију и разговарамо са грађанима, слушамо њихове предлоге, проблеме и примедбе и трудићемо се да све ово постепено заједно решавамо. Већина грађана види како се и шта ради и надам се да ће нам на изборима пружити подршку. Александар Вучић је човек који воли Србију и свој народ и то је безброј пута доказао. Драго ми је да смо овде у Трстенику највише урадили за младе, у смислу јавних радова највише смо уложили у школе и наставићемо тако и даље. Пресрећна сам када пролазим Моравским коридором и када видим колико се брже стиже и колико ће све бити другачије када радови буду коначно завршени до 2025. године”, рекла је Ана Брнабић.

“Свака част и нашим пензионерима који су нам помогли да имамо овакве резултате, стабилизовали смо Фонд, омогућили постепено повећање пензија и наставићемо и даље тако”, поручила је потпредседница Главног одбора СНС Ана Брнабић.

Председница Привременог органа Општине Трстеник и председница Општинског одбора СНС  Милена Турк истакла је јединственост и добре резултате свог тима у досадашњем периоду.

“Подсетићу грађане наше општине да је наш буџет 2016. године износио 900 милиона динара, а данас је тај износ милијарду и 811 милиона динара. Од десет матичних школа реновирали смо пет и Дом здравља, гради се Моравски коридор захваљујући Републици Србији. Захваљујем се председници Владе Ани Брнабић на свесрдној подршци, што је важно посебно за наше младе људе који имају разлога да остану живе и раде у свом крају. Радићемо и даље, позивам грађане да размисле и гласају јер Трстеник не сме да стане! Хвала свима који сте дошли и увеличали овај скуп наше странке”, рекла је Милена Турк.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x