ОИК прогласила изборну листу “Народна странка за наше људе – др Гордана Чабрић”

Изборна листа “Народна странка за наше људе – др Гордана Чабрић”, коју је 23. новембра 2023. године предао овлашћени представник Народне странке (НС), проглашена је од стране Општинске изборне комисије (ОИК) и на гласачким листићима за избор одборника Скупштине општине Варварин наћи ће се под редним бројем 3.

Предаји локалне изборне листе присуствовао је и потпредседник НС и кандидат на републичкој листи “Сигуран избор. Озбиљни људи” Синиша Ковачевић. Он је након подношења листе рекао “да је велика компаративна предност мањих средина то што се људи међусобно познају и знају шта да очекују од оних којима ће дати свој глас”.

“Дубоко сам убеђен да Варваринци знају коме би требало да дају глас и знају да је глас за Гордану Чабрић глас који ће не само отићи у добре руке, него ће бити цењен и вреднован на прави начин. То и јесте пут да се одужимо онима на чијим смо праговима никли и онима који треба да нас на тим праговима наследе”, поручио је Ковачевић.

Гордана Чабрић истакла је да се нада успеху Народне странке на изборима и поручила да кандидати са ове изборне листе “наступају у борби за слободу, ово је борба да вратимо живот на прави пут, борба за будуће генерације и да Србија не буде колонија”.

Прва на изборној листи је Гордана Чабрић, лекар специјалиста опште праксе из Села Варварин, на другој позицији налази се Мирослав Петровић, предузетник из Залоговца, трећи је Предраг Годић, пољопривредни техничар из Варварина, четврта Стефанија Симић, студент из Села Варварин, а пети Саша Дидић, столар из Обрежа.

На следећем линку можете погледати целу листу кандидата за одборнике изборне листе “Народна странка за наше људе – др Гордана Чабрић“.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x