Ана Видојевић: Богат музички програм на варваринским базенима

Отворени базени Спортско туристичког центра “Темнић” у Варварину званично почињу са радом 24. јуна, док су за летњи период планирани наступи познатих естрадних звезда које ће наступити у ресторану који се налази у склопу отворених базена.

“Отварање сезоне планирали смо за следећу суботу, 24. јун и тог дана са почетком од 20 часова биће одржан наступ Немање Стевановића. Поред Немање Стевановића за целу летњу сезону планирали смо богат музички програм тако да ће 12. јула наступити Министарке, 05. августа Пројекат бенд и за крај сезоне купања и највећи вашар у Варварину планиран је наступ Дејана Матића”, истиче директор СТЦ “Темнић” Ана Видојевић и додаје да ће поред поменутих музичких имена на отвореним базенима наступити још доста музичких гостију.

“За летњу сезону обезбедили смо и доста рекреативних садржаја, игралишта за стони тенис, тенис, одбојку, фудбал, кошарку, тако да ја овом приликом желим да позовем све грађане, како наше општине тако и општина из окружења, да дођу да се у овим врелим данима расхладе на базенима у Варварину”, поручује директор Ана Видојевић.

Она додаје да је дневна улазница за базен на нивоу од прошле године, 150 динара, за децу до седам година улаз је бесплатан, док ће на сам дан отварања сезоне на базенима улаз и за све остале посетиоце бити бесплатан. Цена карте за наступ Немање Стевановића биће 200 динара.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x