Лето на базенима у Варварину, за почетак сезоне наступ Немање Стевановића

Сезона купања на базенима у Варварину креће од друге половине јуна месеца. Радови на санацији базена су у току и за пар дана ће бити готови тако да ће базени бити спремни за сушење и пуњење, а у току су и радови на ресторану који се налази у склопу овог комплекса, каже за Темнић.Инфо менаџер варваринских базена при СТЦ “Темнић” Велибор Марковић.

“Радови на санацији базена су у току и очекујемо да ће у наредних пар дана све бити готово. После тога иде сушење и ми очекујемо пуњење базена најкасније у наредних десетак дана. Радови у ресторану поред базена, који је иначе проширен знатно, више од 500%, иду предвиђеном динамиком, правимо велики шанк у средини који је готов и заузима 64 квадрата, тако да ће цео објекат бити у површини од око 1.000 квадрата”, објашњава Марковић.

“Очекујемо уградњу осветљења, звучника и пропратних уређаја у току следеће недеље, тако да очекујемо да ће до 16. јуна све бити готово, док је отварање базена планирано за 24. јун и тог дана у вечерњим сатима наступиће један од најпопуларнијих учесника такмичења “Звезде Гранда” Немања Стевановић”, додаје Марковић позвавши све грађане са територије општине Варварин и свих осталих општина из окружења да дођу и да проведу ово врело лето на базенима у Варварину.

Иначе, наступ Немање Стевановића, власника популарних турбо фолк хитова “Неизлечиво”, “Мортус дибидус”, “Ти прелепа жено”, “Нешто се чудно дешава”…. је само мали део онога што нас овог лета очекује на базенима у Варварину, а из СТЦ “Темнић” у Варварину најављују још пуно тога, о чему ћемо писати наредних дана.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
1 Comment
стари
нови Највише гласова
Повратне информације
Прикажи све коментаре
Ime
Ime
3 године раније

Da li na koncert mogu da pristupe maloletne osobe

1335 + 2 = 1337

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 07. мај Обреж и Залоговац; 10. мај Бошњане; 11. мај Бачина; 19. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

1
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x