“Aqualab” отворио лабораторију у Варварину

У понедељак, 18. јула, на адреси Марина Мариновића 66 у Варварину (бивша Комерцијална банка) приватна здравствена установа “Aqualab” отворила је своју лабораторију где је могуће обавити више од 4.000 анализа. Како је саопштено из ове установе, за све кориснике њихових услуга у Варварину, поред сталног попуста од 15% за труднице, децу и пензионере, одобрен је специјални попуст до краја августа месеца, а радно време лабораторије је понедељак – субота од 07 до 14 часова.

“Aqualab” је почео са радом 2002. године, као прва приватна здравствена установа која је добила дозволу да ради генетске анализе. Током година прерасли су у велики систем лабораторија, а почетком 2012, године успостављају сарадњу са највећим ланцем лабораторија у Европи, групацијом “Synlab GmbH & Co. KG”, основаном 1998. године у Немачкој, која броји преко 450 лабораторија у 36 земаља, на 4 континента.

“Мисија “Aqualab” лабораторија је да доприносе унапређењу здравља грађана кроз пружање висококвалитетних услуга лабораторијских испитивања. Нашу мисију спроводимо посвећујући изузетну пажњу корисницима са фокусом на бригу о пацијентима, као и стручним консултацијама са клиничарима, континуирано унапређујемо квалитет рада иновативним приступом кроз стално проширивање спектра анализа. Визија нам је да будемо препознати као водећа установа у домену високоспецифичне лабораторијске дијагностике у Србији и региону, а циљ је задовољство корисника кроз доступност и квалитет пружених услуга”, наводи се на сајту ове установе.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x