Патронажна служба трстеничког Дома здравља добила ново возило

Локална самоуправа наставља да средствима из буџета помаже Дом здравља “Др Сава Станојевић” у Трстенику. Возни парк је богатији за још један нов аутомобил Хјундаи 10, чија је вредност 1.300.000,00 динара, а који ће користити запослени у Патронажној служби ове установе.

Директорка трстеничког Дома здравља др Жаклина Ристић захвалила је у своје и у име запослених у овој установи на разумевању и великој помоћи коју у последње време локална самоуправа пружа, а како би се квалитет здравствених услуга према бројним корисницима у општини Трстеник подигао на виши ниво.

Осим возила, Општина је донирала и савремене апарате и медицинску опрему за Службе у Дому здравља, а кључеве новог возила директорка др Жаклина Ристић уручила је патронажној сестри Марини Вујић Јелић.

“Имали смо ових дана, упркос годишњим одморима, низ активности међу којима је и потписан уговор о реализацији пројекта, који сам потписала са заменицом амбасадора Пољске у Србији Аном Перл, а којим ће Министарство спољних послова Пољске финансирати набавку специјализоване каде за рехабилитацију пацијената”, истакла је др Жаклина Ристић, директорка Дома здравља “Др Сава Станојевић”.

Она је упутила захвалност Министарству спољних послова Пољске на овој заиста вредној донацији.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x