Општа болница Крушевац ове године обележава 100 година рада и постојања

У Општој болници Крушевац одржан је први, иницијални састанак поводом обележавања предстојећег јубилеја – 100. годишњице постојања ове установе секундарне здравствене заштите. О њеном значају говори и чињеница да су услугама Опште болнице обухваћени грађани целог Расинског округа.

Састанку су председавали директорка др Весна Стевић Гајић и председник Управног одбора Бобан Гашић, а присуствовали су градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић, представници Округа, установа у култури, медија… Договорено је формирање Организационог одбора који ће осмислити план и програм активности у чију ће реализацију бити укључене установе, организације и надлежне службе.

Овај значајан јубилеј, како се чуло на данашњем састанку, биће обележен пригодним активностима. Њима ће садржајно бити обухваћени важни пројекти, хронологија најбитнијих догађаја у развоју Опште болнице, сусрети са лекарима који су свој радни век провели у служби здравља Крушевљана, уз осврт на актуелно време, планове и пројекте који предстоје.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x