Асфалтиране улице Учитеља Гмитра и Живојина Ристића у Кукљину

У Кукљину су пре пар дана завршени радови на асфалтирању две улице, Учитеља Гмитра и Живојина Ристића, за које је укупно обезбеђено преко 10 милиона динара. Ове две новоасфалтиране улице обишли су градоначелница Крушевца Јасмина Палуровић, председник Скупштине града Живојин Манојловић и заменица градоначелнице Весна Лазаревић, са представницима МЗ Кукљин.

По речима градоначелнице Јасмине Палуровић, улица Учитеља Гмитра у дужини од 480 метара рађена је средствима из буџета града Крушевца (7,24 милиона динара), извођач радова било је ПП “Техноградња” Крушевац, док је улица Животија Ристића (400 метара) урађена средствима ЈП “Путеви Србије” (око 3 милиона динара), а извођач радова био је “Крушевацпут” А.Д.

У разговору са представницима ове Месне заједнице и мештанима, челни људи Крушевца упознали су се са њиховим проблемима и даљим плановима за развој села. Како су истакли представници МЗ, у последње две године је доста тога урађено: реновирана скела, реновирана капела на гробљу, радови на унутрашњем уређењу Дома културе су при крају, већи број улица насипан и поравнат, асфалтиран улаз у школу…

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x