Бојана Долић нови председник Форума жена СПС у Варварину

На изборној скупштини Форума жена Општинског одбора СПС у Варварину изабрано је ново руководство. Функцију председника у наредном периоду обављаће Бојана Долић, док је скупштина за њеног заменика изабрала Тамару Тодоровић, која је иначе у протеклом периоду водила ФОЖ варваринских социјалиста. Функцију секретара и у наредном периоду обављаће Весна Милутиновић.

Одлуком руководства варваринског ФОЖ-а за председника Форума жена Социјалистичке партије Србије предложена је проф. др Славица Ђукић Дејановић, док ће представник варваринског ФОЖ-а на изборној скупштини у Београду бити Бојана Долић, саопштено је из варваринског одбора СПС-а.

Скупштина је такође изабрала и нове координаторе ФОЖ-а у Месним одборима у Бошњану, Горњем Катуну и Обрежу, тако да ће бошњански ФОЖ СПС водити Јована Ћирић, обрешки Сања Петровић, док је за координатора Форума у Горњем Катуну постављена Биљана Богдановић.

Представљен је и план активности Форума жена у Варварину за наредни период који ће најпре бити усмерен на мобилизацију и мотивацију свих грађана и на унапређењу квалитета живота, посебно осетљивих група као што су деца, стари, болесни, као и лица са инвалидитетом. Примарни циљ ФОЖ-а у Варварину у наредном периоду биће мотивација сваког појединца у циљу активнијег ангажовања на плану хуманитарног рада, као и на пољу ширења културе и толеранције.

У изјави за Темнић.Инфо новоизабрана председница Бојана Долић најавила је да је у плану организовање великог броја хуманитарних активности, а за 27. мај ове године планиран је једнодневни излет до Софије (Бугарска), па је овом приликом позвала све чланове, симпатизере, али и све заинтересоване грађане да се за ово путовање пријаве најкасније до понедељка, 15. маја.

Према програму путовања, полазак из Варварина планиран је за 27. мај у 04h. По доласку у Софију планиран је одлазак на панорамско разгледање града: Црква Свете недеље, Црква Свете Софије и храм Александра Невског, Руска црква, Ротонда, као и улице Витошка и Пиротска. Такође, организован је и забавни програм у аутобусу (лутрија, програм изненађења), док је повратак за Варварин планиран у касним вечерњим сатима.

Цена аранжмана, која износи 1.350,00 динара (плус међународно путно осигурање од 130 динара по особи), укључује аутобуски превоз на релацијама према програму, услуге пратиоца групе за време излета, трошкове организације и вођства пута и организован забавни програм у аутобусу.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x