Бољи услови за основце у ОШ “Миодраг Чајетинац Чајка” у Доњем Дубичу

Локална самоуправа, у сарадњи са Месним заједницама, успешно реализује низ пројеката у области путне инфраструктуре, као и у области реконструкција и санација школских објеката на подручју трстеничке општине па су тако и у подручном одељењу ОШ “Миодраг Чајетинац Чајка” у Доњем Дубичу ученицима и учитељици створени бољи и квалитетнији услови за извођење школске наставе.

Подручно одељење ове образовне установе у Доњем Дубичу похађа 10 ученика, а главни циљ је био да ова школа опстане и да се учини све како би млади људи остали и формирали своје породице у овом лепом планинском селу.

“Ми ћемо и даље наставити да улажемо у ову и остале школе на подручју наше општине. До сада смо овде решили проблем фасаде на школи, уложено је у опремање учионица, а наравно биће и других послова које ћемо реализовати у наредном периоду”, истакао је приликом обиласка ове подручне школе председник општине Трстеник Александар Ћирић.

Директорка матичне ОШ “Миодраг Чајетинац Чајка” у Трстенику Ђулица Перчевић упутила је захвалност локалној самоуправи на разумевању и помоћи око реконструкција, односно санација простора, у школама које су у последње време добиле потпуно другачији и лепши изглед, као и боље радне услове.

“Стварањем бољих услова, нарочито у сеоским срединама, биће и раста наталитета, а тиме и више деце у школским клупама”, оценила је Ђулица Перчевић, директорка ОШ “Миодраг Чајетинац Чајка”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x