Бранко Ружић: СПС одувек на страни народа и интереса грађанки и грађана као носилац суверености

У седишту Градског одбора Социјалистичке партије Србије (СПС) у Крушевцу одржан је састанак руководства општинских одбора ове партије на територији Расинског округа са потпредседником партије Бранком Ружићем.

Ово је иначе први у низу састанака у смислу организационих, политичких и оперативних припрема за предстојеће парламентарне и локалне изборе, а очекивање је да најодговорнији функционери СПС у Расинском округу предано и одговорно учине све како би повратили стари сјај ове партије, истакао је потпредседник СПС Бранко Ружић.

“Можемо да очекујемо оно што смо и до сада, као најпозитивнији пример, а то је, у моделу припрема за изборе, спој младости и искуства, такође очекујемо и да зановимо Социјалистичку партију Србије и у смислу кадровског потенцијала и што се тиче кандидата и кандидаткиња на листама, а није претенциозно рећи и да СПС и даље има један од најквалитетнијих кадровских ресурса у политичком и сваком другом смислу у Републици Србији”, рекао је потпредседник Ружић у Крушевцу.

СПС ове године обележава три деценије постојања, а потпредседник ове партије Бранко Ружић подсећа да је ово једина традиционална политичка партија на политичкој сцени Србије.

“СПС крупним корацима иде напред и показала је да не само да је издржала зуб времена него у свакој новијој политичкој епохи игра веома значајну улогу у трасирању свих стратешких праваца развоја Србије и на свакој друштвеној и политичкој прекретници је увек била на страни народа и интереса грађанки и грађана као носилац суверености”, поручио је Ружић и додао да социјалисти воле изборне утакмице на којима афирмишу свој програм и изразио очекивање да ће резултат на наредним изборима бити бољи него на претходним.

Састанку у Крушевцу присуствовали су председник и секретар Окружног одбора СПС Расинског округа, председник и секретар Градског одбора СПС Крушевац, председници и секретари Општинских одбора у Варварину, Александровцу, Трстенику, Брусу и Ћићевцу, чланови Главног одбора и Надзорног одбора из Расинског округа, председнице и секретарке Форума жена, као и председници и секретари Социјалистичке омладине.

На овом састанку за шефа изборног штаба СПС за Расински округ именован је Зоран Баки Анђелковић, бивши генерални секретар СПС, бивши министар. За Град Крушевац је за шефа изборног штаба именован Драгољуб Раичевић, за Трстеник Зоран Брадић, за Александровац Зоран Ћоћић, за Брус Стефан Атанасковић, за Варварин Братислав Ташић и за Ћићевац Горан Мацић.

Сви присутни су дали апсолутну подршку председнику Социјалистичке партије Србије, Ивици Дачићу, за све што чини као лидер СПС и као први потпредседник Владе РС и министар иностраних послова. Састанку је присуствовао и проф. др Предраг Ј. Марковић, потпредседник Главног одбора СПС, а договорено је и да ће све изборне активности СПС координирано спроводити са својим традиционалним коалиционим партнером, Јединственом Србијом.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1365

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x