Центар Варварина добија лепши изглед

Средствима из буџета општине Варварин у центру града изграђена је нова модерна фонтана, а уређени су и тротоари између зграда, као и зелене површине, док ће у наредних месец дана бити засађене и младе сандице липе и црвеног храста, истиче председник Савета МЗ Град Варварин Александар Павић и додаје да су радови на изградњи фонтане завршени у року.

“Радови на изградњи фонтане у центру Варварина завршени су у предвиђеном року, што значи да су сви рокови који су били постављени и испоштовани. Што се тиче простора око фонтане и зелених површина, заједно са стручним службама и ЈКП “Варварин” ради се на припремању зелених површина за предстојећу сезону”, наглашава Павић и додаје да се, осим изградње фонтане што је био приоритет у протеклом периоду, ради и на сређивању прилаза зградама.

У току су и радови на сређивању паркова и јавних површина које се налазе код зграде Националне службе за запошљавање и иза зграде старе Поште, а ради се и на уређењу паркинг простора испред зграде Полицијске управе у Варварину где ће бити постављено око 70 квадрата растер плоча како би био уређен и тај простор.

0 0 оцена
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1238 + 10 = 1248

COVID-19, ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x