Дани грчке кухиње у ОШ “Драги Макић” у Бошњану

У организацији шестог разреда Основне школе “Драги Макић” из Бошњана и наставнице географије Наташе Стегњајић, организована је манифестација “Дани грчке кухиње”, а све у складу са добрим односима са братским грчким народом.

Према речима директора ове образовне установе Андрије Живадиновића ова манифестација је организована у складу са добрим односима са братским грчким народом и ради упознавања ученика са кухињом и традицијом народа Грчке. “Овом приликом је приказан велики број традиционалних грчких јела и салата, после чега су ученици имали прилику да припремљено и дегустирају, тако да смо на овај начин спојили лепо и корисно и ученицима наше школе обезбедили здрав оброк”, нагласио је Живадиновић.

Он овом приликом најављује да је у плану и организација манифестације “Дани медитеранске кухиње”, где ће ученици ОШ “Драги Макић” бити упознати са традицијом и храном медитеранских земаља.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1350

ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА: 19. мај Доњи Катун; 20. мај Бачина; 21. мај Бошњане; 24. мај Доњи Крчин; 25. мај Обреж; 26. мај Доњи Катун! од 08 до 14h!

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x