Деда Мраз у ППТ “Наменска” и Дому здравља “Др Сава Станојевић”

Руководство и синдикат ППТ “Наменска” у Трстенику и ове године је за децу својих радника обезбедила новогодишње пакетиће. Радницима су подељени новчани износи од по 14.000 динара, да могу у оквиру својих породица да се почасте у новогодишњој ноћи, али и за Божић, док је Деда Мраз обрадовао децу радника певајући им новогодишње песме и причајући им приче, а затим им поделио лепо украшене новогодишње пакетиће.

У трстеничком Дому здравља “Др Сава Станојевић” деца су исто тако добила пакетиће, а поред окићене јелке и празничног расположења у центру пажње био је и Деда Мраз.

“У договору са представницима четири синдиката у Дому здравља, деци наших радника старости до 8 година поделили смо новогодишње пакетиће. Одустали смо од штампања календара да би смо имали за пакетиће и за друге сврхе. У колективу имамо и породице са троје деце, али и једну медицинску сестру са петоро деце. Драго нам је да је и Деда Мраз увеличао ову скромну свечаност, а овом приликом желим срећне новогодишње и божићне празнике свим нашим запосленим радницима, њиховој деци и грађанима трстеничке општине”, поручио је др Радован Поповић, директор Дома здравља “Др Сава Станојевић” у Трстенику.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x