Завршени радови на асфалтирању још једне улице у Маренову

У насељеном месту Мареново, залагањем локалног руководства на челу са председником општине Војканом Павићем, асфалтирана је још једна деоница. Ради се о делу улице Драгише Јовановића која је асфалтирана у дужини од 480 метара, са 3,4 метара ширине, а урађене су и банкине. Ове радове, финансиране средствима из општинског буџета, извело је грађевинско предузеће “Зоран-Р” Д.О.О. из Доње Мутнице,

Председник општине Варварин Војкан Павић, приликом обиласка радова, поручио је да локално руководство увелико ради на развоју путне инфраструктуре, како по самом Варварину, тако и по селима, што је доказ да актуелна власт води рачуна о свим становницима без обзира где живе, а са циљем стварања једнаких услова за живот свим грађанима на територији општине Варварин.

Иначе, када је у питању Мареново, овде се конкретно ради о улици Драгише Јовановића која до сада није била асфалтирана и на чије асфалтирање се чекало годинама, имајући у виду да су становници ове улице пред сваке локалне изборе добијали разна обећања од претходне власти, која их је убрзо заборављала, док су мештани имали много проблема, прво у летњим месецима због прашине, а затим у јесењим због блата и рупа насталих услед падавина.

Интересантно је и да је ово први инфраструктурни пројекат овакве врсте у Маренову у задњих двадесетак година, а само ове године, што из средстава општине Варварин, што од “Путева Србије”, обновљено је више од 1км путне инфраструктуре у овом насељеном месту.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x