Додељен школски прибор социјално угроженој деци

У организацији Савета за омладину општине Варварин, у сарадњи са Црвеним крстом Варварин, организована је 19. августа 2016. године хуманитарна журка. Од прикупљених средстава купљен је школски прибор за 60 ученика од 1. до 8. разреда из социјално угрожених породица.

На самој хуманитарној журци прикупљено је око 60.000 динара, док је општински Црвени крст донирао 6.000 динара и од тог новца је обезбеђен школски прибор за ученике Основних школа, рекао је овом приликом Дражен Симоновић, председник омладине ОО СНС-а у Варварину.

Циљ ове хуманитарне журке био је да се социјално угроженој деци са територије општине Варварин обезбеде основна средства за полазак у школу да би та деца започела школску годину како треба, истакао је председник омладине ОО СПС-а у Варварину Милан Лукић.

Секретар Црвеног крста у Варварину Ружица Живановић поручила је да се ова организација одазвала акцији Савета за омладину општине Варварин донирајући новчана средства за куповину школског прибора и истакла је да ће купљени прибор значајно смањити трошкове породицама ове деце.
0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x