Дружење Трстеничанки у оквиру Пројекта “Буди боља”

Један леп и занимљив скуп женама у Дому културе у Трстенику уприличила је Сања Маринковић, новинарка и ауторка Пројекта под називом”Буди боља”. Идеја читавог пројекта јесте једно лепо дружење са женама из више од 20 градова у Србији, а ауторка пројекта и новинарка Сања Маринковић каже да осећа привилегију када види велико поштовање дама из читаве Србије које се радо одазивају и издвоје своје драгоцено време и један сат да са њом и осталим гостима разговарају о различитим темама које чине живот.

“Идеја је да се гледамо очи у очи, да разменимо искуства, да се мотивишемо и инспиришемо једна другу, да будемо боље и успешније. Да сутра будемо боље мајке, супруге, боље партнерке, да будемо боље у овом послу, једноставно, како бих рекла, да будемо задовољне и да некако креирамо најбољу верзију свог живота”, рекла је на овом скупу Сања Маринковић и изразила задовољство чињеницом да су бројне личности из света медицине, културе, пословног и читавог света се одазвале овом пројекту и дошле да размене искуства са женама у мањим и већим градовима у Србији.

Овом лепом скупу присуствовала је и председница општине Трстеник Милена Турк, која нам је рекла да је Караван “Буди боља” прилика да Трстеничанке овом приликом упознају неке од познатих дама овде у свом граду и да разговарају са њима на многобројне теме. На тај начин и жене мењају слику Србије и шаљу поруку о важности учешћа жена у новим сегментима живота.

На овом скупу дама, поред ауторке пројекта “Буди боља” Сање Маринковић, учествовали су и специјалиста гинекологије др Иван Петровић, новинар и сценариста Марина Христов, тренер за лични развој Милица Стевановић и глумица Наташа Аксентијевић.

После Трстеника, Пројекат ће бити представљен и у другим градовима Србије, а жене имају заједничку поруку са овог скупа, да “никад није касно за нови почетак”.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x