Фудбалски спектакл у Обрежу за помоћ Александру Аци Ђорђевићу

У недељу, 26. фебруара од 14 часова, на стадиону ФК “Јухор” у Обрежу, једном од највећих села Србије, а у организацији председника ФК “Јухор” Бобана Ђурђевића и ФК “Темнић” из Варварина Дарка Бранковића и њихових клубова и уз подршку људи добре воље, одиграће се пријатељска хуманитарна утакмица између старих ривала, “Јухора” и лидера српсколигашког Истока “Темнића” из Варварина, али данас великих спортских пријатеља.

Оба клуба поводом ове утакмице упутили су позив да у недељу дођу на стадион Јухора сви који желе да учествују у акцији “Буди хуман”. Наиме, истог дана сав приход са ове утакмице биће уплаћен на жиро рачун за лечење младог Александра Аце Ђорђевића (17) из Обрежа, који се храбро бори са тешком болешћу, за трансплатацију коштане сржи због акутне мијелоидне леукемије.

“Јухор је клуб светле традиције и у овој ситуацији, када се један наш млади суграђанин бори за живот, нисмо имали дилему. Први организујемо јавну манифестацију ради сакупљања помоћи за његово лечење и надам се, али и упућујем апел и осталим структурама да забораве све поделе и помогну овом младом човеку јер хуманост нема цену” каже председник “Јухора” Бобан Ђурђевић изразивши наду да ће Обреж у недељу бити један и да ће трибине “Јухоровог” стадиона бити пуне.

И заиста, овај гест “Јухора” и “Темнића” завређује велику пажњу и у самом Поморављу влада велико интересовање за ову утакмицу, јер после многих гласина да “Јухор” нема тим и да иступа из такмичења зоне Запад, група спортских ентузијаиста на челу са Бобаном Ђурђевићем и Славом Петровићем направила је за кратко време поново респектабилан клуб. Екипа “Темнића” ће први пут играти у припремном периоду у својој општини, што је прилика да се домаћим навијачима престави пред пролеће у српској лиги Исток.

А нама, дакле, такође остаје само да кажемо дођите у недељу на стадион “Јухора” и будите део акције! Б У Д И    Х У М А Н ! ! !

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x