Прикупљање потписа подршке за кандидатуру Данијеле Сремац у Обрежу

У четвртак 09. марта, у временском периоду од 18 до 21 у Дому културе у Обрежу, прикупљаће се потписи подршке за кандидатуру Данијеле Сремац за председника Србије. Из изборног тима овог кандидата, који у Варварину води Бобан Марковић, позивају грађане да својим потписом дају подршку њиховом кандидату и подсећају да грађани са собом обавезно понесу важећу личну карту.

Данијела Сремац председница је Српског института у Вашингтону, организације која се у САД-у бори за права Срба, рођена је у Београду, а одрасла у Америци. Држављанка је САД-а и чланица Републиканске партије, а као разлог уласка у кампању наводи то што не може да гледа рођаке и остале грађане Србије како се муче и како деца беже из земље већ жели да им “омогући амерички сан у Србији”.

У свом ранијем обраћању медијима, Данијела Сремац је истакла да ће се залагати да се искористи потенцијал српске дијаспоре у уређењу Србије, лобирању за државне интересе, али и у стварању пет нових зона који ће омогућити да се заустави исељавање.

0 0 гласова
Article Rating
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Comments
Повратне информације
Прикажи све коментаре

1368

COVID-19 - ОПШТИНА ВАРВАРИН

0
Ваш коментар на ову вест?x
()
x