Гимназија “Вук Караџић” организовала “Дан отворених врата” за основце

Већ традиционално, у трстеничкој Гимназији “Вук Караџић”, за све будуће ученике ове средње школе, одржана је манифестација под називом “Дан отворених врата”, а са циљем да се основци детаљно упознају са природним, друштвеним и ИТ смером и начином функционисања ове школе, које су им кроз излагање и посету кабинетима школе омогућили ученици и професори. Добродошлицу им је, на почетку манифестације, пожелео директор Гимназије “Вук Караџић” Александар Срећковић.

“Упознали смо основце са поменута три смера у нашој школи о томе шта ће учити и чиме ће се бавити током њиховог образовања. Наши професори већ годинама са ученицима постижу одличне резултате, преко 90 одсто гимназијалаца на крају школовања уписује факултете и тамо исто постижу изузетне резултате. У последње време имамо доста таквих примера који нас радују и ми се поносимо са тим људима који временом постају значајни стручњаци и они освајају награде и признања на такмичењима у нашој земљи и иностранству”,рекао је Александар Срећковић, директор трстеничке Гимназије “Вук Караџић”.

Овом манифестацијом су задовољни и основци, јер много тога нису знали, а сада су упознати и желе да се кроз учење афирмишу и касније наставе школовање на факултетима.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x