ГО СНС Крушевац: Упркос тежини проблема са којима се српски народ сусреће, потребна нам је слога

Са конференције за новинаре Градског одбора Српске напредне странке (СНС) у Крушевцу упућена је пуна подршка председнику Републике Србије Александру Вучићу у свим напорима које улаже како би сачувао суверенитет и територијални интегритет наше земље. Крушевачки напредњаци су поручили и да је потребна слога како би се корачало “степеницама напретка и успеха”.

“Одговорност, ред, рад, дисциплина и општи интерес за који се залаже наша странка јасни су показатељи свих наших напора, али и видних резултата за реализацију општег добра. Треба напоменути да смо успели да након затеченог великог дуговања у градској каси, данас имамо ликвидан буџет у оквиру кога се све приспеле обавезе измирују на време”, рекао је на конференцији за новинаре члан Савета за информисање крушевачких напредњака Зоран Томић осврнувши се и на инвестиционе пројекте који су у овом граду реализовани у протеклом периоду.

“Морате признати да су асфалтиране улице како у граду, тако и на селу, уређена путна инфраструктура, кружни токови, уређена водоводна и канализациона мрежа, али и нова радна места за наше предходнике биле мисаона именица. Покренули смо и бројне пројекте, а неке од њих поред града Крушевца финансирају и ресорна министарства и фондови ЕУ, које препознају значај улагања у наш град”, подсетио је Томић.

Да ова залагања дају видне резултате, те да се улагање у обнову Лазаревог града, као и подизање бројних споменика и постављање градских обележја на прилазима граду вишеструко исплате, показују и јасни подаци да су се бројни инвеститори одлучили да инвестирају у Крушевац, а самим тим омогуће и нова радна места, као и податак Туристичке организације Крушевац који указује на то да је приход од боравишних такси у односу на прошлу годину повећан за чак 60 посто, чуло се на конференцији за новинаре СНС-а у Крушевцу.

“Српска напредна странка ће и у наредном периоду бити и остати домаћинска кућа, која поштује породичне вредности и традицију. Потрудићемо се да млађим генерацијама створимо осећај да је потребно да вреднују добар однос, рад и труд”, поручили су крушевачки напредњаци.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest
0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x