Грабовац победник такмичења села општине Трстеник

Према одлуци специјалног жирија највише поена на 45-ом по реду такмичењу села трстеничке општине добила је Месна заједница Грабовац, која ће ову општину представљати на Окружном такмичењу у Макрешану у новембру месецу ове године.

Ову величанствену културно забавну смотру на Омладинском тргу у Трстенику пратио је велики број гледалаца, међу којима су били челници локалне самоуправе, представници Расинског округа и остали гости. На почетку манифестације присутне је поздравио и пожелео добродошлицу, а такмичарима успех, председник општине Трстеник Александар Ћирић.

Жири овог такмичења вредновао је и друге резултате сеоских Месних заједница, па су тако подељене награде и признања из области инфраструктуре, пољопривреде, екологије, образовања, спорта и културе. Уручена су и признања истакнутим појединцима који су дали велики допринос у протеклој години на развоју својих средина.

Награде су уручили челници локалне самоуправе, народна посланица Милена Турк и чланови стручне комисије. Награду, ваучер у износу од 100 хиљада динара, председнику МЗ Грабовац Милосаву Ђаковићу уручио је председник општине Трстеник Александар Ћирић.

Организатор такмичења села трстеничке општине био је Народни универзитет, а покровитељ општина Трстеник.

0 0 гласова
Гласање за чланке
Претплати се
Обавести ме о
guest

0 Коментари
Повратне информације
Прикажи све коментаре
0
Ваш коментар на ову вест?x